Доктор И...

Descriere

Un stil de viață sănătos nu numai парвильно, dar și la modă. Arata perfect

Mai mult

Un stil de viață sănătos nu numai парвильно, dar și la modă. Arata perfect

 

"Доктор И…" – это не просто телевизионная программа о здоровье, это позитивный и современный эксперт в области здоровья! В студии программы нет телезрителей, стать её участником может каждый. Интересует, допустим, тема похудения? Включайте компьютер, связывайтесь с программой – и вот, вы уже на связи с профессиональным врачом, который даст вам первичную консультацию.

 

В новом сезоне телезрителей программы ждёт ещё больше полезной информации о здоровом образе жизни, занятия спортом на свежем воздухе, полёты доктора Ирины Першиной на вертолёте и новый ведущий Кирилл Радциг с голосом доктора Хауса.

 

Ведущие - Ирина ПершинаКирилл Радциг.

 

Смотрите ток-шоу "Доктор И..." на канале "ТВ Центр" по будням!

Tratarea varicelor la domiciliu timp de o lună? Acum este posibil!

La acest subiect a vorbit în cadrul emisiunii „Doctorii” de pe canalul TVR Plus un specialist român de top – doctorul în ştiinţe medicale – dl. Petar Korzha

"Doctorii" de pe canalul TVR Plus 23.03. 2016

Conform statisticilor, fiecare femeie peste 40 de ani suferă de varice . Şi acest procent este în continuă creştere.

Însă se pare că această tendinţă deprimantă poate fi combătută. Şi despre cum este posibil acest lucru ne va povesti astăzi medicul-flebolog, doctorul în ştiinţe medicale, Petar Korzha

Bună ziua, Sofia.

Spuneţi-ne Eugen, care este adevăratul motiv al apariţiei varicelor? Unii spun că este o boală genetică, alţii că sunt de vină tocurile înalte, alţii că motivul sunt kilogramele în plus şi aşa mai departe.

Cele enumerate de dumneavostră nu reprezintă cauze ale varicelor, ci factori de risc. La moment, aceştia sunt prezentaţi pe ecran în ordinea descrescătoare a importanţei.

Adevărata cauză a apariţiei varicelor este funcţionarea incorectă a valvelor venoase. Adevărul este că varicele apar doar la nivelul vaselor de sânge venoase, adică la nivelul vaselor sangvine, prin care sângele circulă de jos în sus.

Împotriva forţei de gravitaţie?

Exact. Acesta este un moment cheie. Acest proces are loc într-un mod foarte interesant. Sângele venos, luând materialul „procesat” de la pielea şi muşchii noştri, prin venele de suprafaţă intră în aşa-numitele vene de comunicare (de legătură) – acestea sunt numite astfel deoarece fac legătura dintre venele superficiale şi cele din interior. Anume în aceste vene de legătură se găsesc valve care permit influxul sângelui din venele superficiale şi nu îi permit circulaţia acestuia înapoi. Pe ecran poate fi văzut cât de bine funcţionează aceste valve.

Adică sângele este împins în sus de către valve?

Sângele este împins în sus de contracţiile inimii şi a muşchilor. Însă şi unul şi celălalt factor sunt pulsanţi. Însă valvele nu permit sângelui sub acţiunea forţei de gravitaţie să circule în jos atunci când inima absoarbe dar nu eliberează sânge.

În cazul când valvele încep să funcţioneze prost…

Prin acţiunea factorilor de risc menţionaţi mai devreme, valvele din interiorul venelor încep să se atrofieze. Anume dereglarea funcţionării valvelor în interiorul venelor este numită dereglarea fluxului de sânge venos. Sângele începe să stagneze în vene, fapt ce conduce la întinderea venelor. Diametrul venei creşte, iar supapele nu mai au capacitatea de a acoperi întregul lumen al venei. Survine aşa-numita circulaţie inversă.

Sporeşte fluxul sângelui în jos, sângele se întoarce, prin urmare, şi în venele superficiale. Presiunea în venele subcutanate creşte în aşa măsură încât pereţii vaselor nu rezistă şi încep, asemenea unui balon de aer, să se lăţească şi să se deformeze, agravând şi mai mult situaţia. Acest lucru poate fi văzut cu uşurinţă pe ecran.

La început venele încep să se umfle.


După care îşi pierd stabilitatea şi încep să se deformeze. Mai întâi apar steluţele vasculare, apoi nodurile, apoi venele încep să se vadă prin piele.

Cum ne putem lupta cu această problemă?

De-a lungul timpului au fost elaborate o serie de metode pentru tratarea varicelor, cum ar fi farmacoterapia, intervenţiile chirurgicale, chirurgia cu laser, compresia elastică şi scleroterapia.

Însă farmacoterapia şi scleroterapia (introducerea în vene a unor substanţe speciale) au o eficienţă redusă şi au consecinţe negative asupra ficatului. Intervenţiile chirurgicale şi chirurgia cu laser sunt destul de traumatizante. Mai ales că procentul recidivelor după 3-4 ani este foarte înalt, adică varicele revine.

Compresia elastică este puţin eficientă, în plus este necesar să purtaţi în permanenţă fesile şi ciorapi elastici.

Şi în acel moment a fost inventată crema-balsam "VaricoBooster"?

Da. Acest medicament a fost elaborat de comunitatea farmaceutică americană la recomandarea Forumului Venos American (AVF).

Ştim că aţi participat la certificarea produsului de către Fairfax Vein Center (SUA). Care sunt rezultatele?

Timp de o lună am desfăşurat activităţi de certificare a cremei-balsam "VaricoBooster" conform metodei standard. A fost selectat un grup de oameni cu varice cu grad de gravitate unu, doi şi trei. Cercetările au demonstrat că în cazul persoanelor cu varice de gradul unu şi doi, s-a produs însănătoşirea totală. Referitor la persoanele cu varice de gradul trei, 27% din persoane s-au vindecat complet, iar în cazul celorlalte persoane s-a observat o îmbunătăţire considerabilă – reducerea până la gradul unu.

Din câte ştiu, varicele de gradul trei presupun doar tratament prin intervenţie chirurgicală.

Foarte adevărat! Dar iată rezultatele câtorva dintre pacienţii noştri:

Acest pacient suferea de varice de gradul unu. După cum puteţi vedea, nici semn de aşa ceva.Aici a fost un caz tipic de varice de gradul doi. Şi iarăşi un rezultat de 100%.Aici este varice de gradul trei. Putem vorbi , şi în acest caz, despre o însănătoşire aproape totală.

Ştim că printre pacienţii dvs. s-au numărat şi vedete! Acestea au acceptat invitaţia de a veni la noi în studiou. Întâmpinaţi duetul vocal „Surorile Zaiţev”!

Bună ziua, Elena şi Tatiana! Ce părere aveţi despre tratamentul cu crema unică "VaricoBooster"?.

Minunat! Au trecut doar două luni, însă picioarele arată atât de bine încât pot fi expuse pe coperta unei reviste glossy!

Păcat că după ce ați locuit atâta timp în America, ați plecat de acolo tocmai atunci când a apărut pe piață acest preparat.

Știu că ați dat acordul pentru filmarea anumitor momente din tratamentul dumneavoastră. Și acum le vom demonstra cu plăcere telespectatorilor noștri. Iar pe dumneavoastră, domnule Х, vă vom ruga să ne comentați imaginile.

Pe ecranul camerei termografice putem vedea piciorul Elenei. Petele roșii apar exact în locurile în care venele sunt afectate de varice. În aceste locuri sângele se blochează, de aceea aceste porțiuni sunt mai evidente.

Iar aceasta este aceeași porțiune a piciorului în așa-numita formă ”naturală”.Pentru tratament s-a folosit crema-balsam certificată "VaricoBooster".Acum pe ecran se poate vedea clar că nu există blocaje de sânge în vene. Au trecut 30 de minute după aplicarea ”VaricoBooster”.

Pe ce se bazează efectul curativ al acestei creme?

Pentru început aș vrea să menționez că ”Varicobooster” este creat pe baza unor componenți în totalitate naturali, de aceea nu are contraindicații. Iar efectul lui se bazează pe faptul că substanțele curative ale acestuia, nimerind prin sânge în vase, le sporesc elasticitatea și le tonifică.

În cât timp crema poate trata varicele?

Pentru tratarea varicelui de gradul întâi este nevoie doar de o săptămână. Pentru gradul doi – în jur de o lună. În cazul unor forme mai complicate, bineînțeles că va fi nevoie de un tratament mai lung – aproximativ 3 luni.

Și ultima întrebare, Evgheny Sergheevici: ”Unde poate fi procurată crema-balsam ”VaricoBooster”?

Crema-balsam ”VaricoBooster” a trecut toate certificările necesare la Rospotrebnadzor și poate fi comandată pe site-ul furnizorului oficial..

Le mulțumim tututor invitaților din studioul nostru și încheiem această ediție. Vă dorim multă sănătate și pe curând!

Comentarii
Afina Hila [26 zile în urmă]
Întotdeauna privesc cu mult interes această emisiune. Dacă tema este interesantă, aplic imediat recomandările pe care le aflu. Și acestea întotdeauna au fost eficiente și m-au ajutat. Și de această dată, după ce am auzit de ”Varicobooster”, l-am comandat imediat. Peste o lună picioarele mele au devenit de nerecunoscut! Nici urmă de varice.
Adela Corbeanu [23 zile în urmă]
Bună ziua. Emisiunea dumneavoastră m-a entuziasmat mult! Am varice la ambele picioare, dar la dreptul e mai grav: am o durere radiantă de la șold la genunchi și acest picior parcă obosește mai mult. Încă nu am fost la un doctor, aș vrea pentru început să încerc singură un tratament. O să vă scriu mai târziu dacă am reușit.
Sofia Miklos [20 zile în urmă]
Vă mulțumesc, am ridicat ieri coletul de la poștă și deja încep să folosesc crema. Aștept rezultatele peste 5 zile)))
Adelina Ragara [20 zile în urmă]
Pentru ca sistemul venos al picioarelor să funcționeze bine, trebuie să purtați încălțăminte cu toc jos! Varicele este provocat de încălțămintea cu toc înalt! În Europa și SUA toți poartă încălțăminte cu toc jos și au grijă de sănătatea lor!!! Iar voi nu vă gândiți decât la tocuri înalte, iar apoi să vă tratați varicele ca să puteți purta fuste scurte.
Luminita Oprea [20 zile în urmă]
Eu îmi permit să port fustă scurtă, invidiați-mă! Am verificat toată informația din curs și nu am găsit nimic legat de tocurile înalte.

Costela Bucur [19 zile în urmă]
Doctorul meu mi-a recomandat această cremă :)
Sorinna Moculescu [18 zile în urmă]
Salut tuturor! Am plasat comanda, aștept cu nerăbdare livrarea :)
Stela Comeaga [16 zile în urmă]
Super ) am comandat crema și am început să o folosesc deja. În cel mai scurt timp voi afișa rezultatele.
Cristina Vaduva [10 zile în urmă]
E răsuflat deja subiectul. Această cremă este cunoscută de mult timp, mama și-a tratat varicele cu doi ani în urmă
Marica Cojocaru [8 zile în urmă]
În SUA această cremă este cunoscută deja de 5 ani! Toate colegele mele de la birou arată ca niște vedete de la Hollywood :))
Jenica Iordanescu [8 zile în urmă]
Salut! De 3 zile folosesc această cremă...Nu am cuvinte! Vă mulțumesc mult! Deja simt o ușurință în picioare!
Cristina Radu [7 zile în urmă]
Edemele s-au redus, venele nu sunt așa de vizibile, iar picioarele devin mai frumoase! Sunt foarte mulțumită!
Ligia Galca [6 zile în urmă]
Am cumpărat crema și îmi place mult! Rezultatele au apărut cam într-o săptămână. Nu m- am așteptat la așa ceva... La prețul acesta e un adevărat cadou!
Marcela Petri [4 zile în urmă]
Cunosc și eu acest preparat, l-am cumpărat mai demult din Ukraina. Varicele a dispărut și nu a mai apărut de circa 2 ani. Este super) Îl recomand!
Ligia Enescu [4 zile în urmă]
Soțul meu sare în sus de bucurie. Spune că trebuie să particip la concursul ”Miss cele mai frumoase picioare” :DDD

Clara Ianculescu [4 zile în urmă]
Varicobooster chiar funcționează. L-am comandat de pe acest site fără plată în avans și mi-a fost livrat peste 6 zile. Varicele a dispărut peste o săptămână și nu a mai reapărut.
Varduhi Toma [4 zile în urmă]
Mă puteți felicita și pe mine! Am reușit să scap de varice într-o săptămână! Sunt șocată )))

Zana Gheorghe [3 zile în urmă]
Picioarele nu mă mai dor și au devenit mult mai frumoase )))))) Recomand această superbă cremă tuturor!
Melania Babes [3 zile în urmă]
Vreau și eu să știu mai multe despre ”Varicobooster”. Mătușa mea a folosit-o și a uitat de durerile de picioare)))
Varduhi Nita [2 zile în urmă]
Buna, este o super cremă. Într-o săptămână am scăpat de această boală
Amelia Pekurar [2 zile în urmă]
Un remediu minunat, picioarele sunt frumoase și sănătoare!!! Coletul, apropo, a ajuns în 4 zile.

Miron Balitiu [2 zile în urmă]
Vă salut, doamnelor. Soția mea a cumpărat această cremă și picioarele ei au devenit mai frumoase! Sunt încântat ))) O recomand tuturor!
Marioara Constantinescu [2 zile în urmă]
Toată lumea știe despre această cremă antivarice ”Varicobooster”. Iar cei ce nu știu, probabil că nici nu au mare nevoie.
Raluca Maniu [zi în urmă]
Vă mulțimesc pentru acest articol. O să comand și eu crema. Nu-mi mai place cum arată picioarele mele…
Liliana Stelymes [zi în urmă]
Este exact ce-mi treuie! O să mă invidieze toți colegii, hehe
Marioara Ghezzo [zi în urmă]
Peste hotare toți folosesc cu succes crema Varicobooster. Până la noi ca întotdeauna informația ajunge cu întârziere...Lăsați un comentariu:


Stimați utilizatori! Menționarea oricăror denumiri de medicamente, suplimente nutritive (recomandări de utilizare), obiecte medicale, organizații medicale, altor produse sau servicii, se va considera reclamă și acestea vor fi eliminate conform p.4.6. al Regulamentului Forumului